Bismillah

MY BLOG

Selasa, September 15, 2009

CARA-CARA MEMIKAT LELAKI.

  • Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan sidia.
  • Pandai memasak adalah ciri-ciri utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda
  • Berwatakan menarik (Persenoliti yang mampu mengugat hatinya)
  • Jujur dan sentiasa merendah diri
  • Lakukan apa yang dia suka dan jangan lakukan apa yang dia tak suka.
  • Mempunyai bentuk badan yang menarik (terpulang kepada individu)
  • Mempunyai tingkah laku yang baik dan lemah lembut
  • Pandai dalam memainkan peranan sebagai seorang wanita ketika berada disamping lelaki yang anda minati
  • Jangan terlalu mengongkong
  • Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahaui seprti mata dan tangan
  • Jaga cara pemakaian anda,seksi atau tidak terpulang kepada lelaki yang anda minati
  • Sering memberikan kad ucapan buat sidia yang kamu minati sebagai rancangan pertama memikat dirinya.
  • Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
  • Apabila berhadapan dengan lalaki yang kamu minati,renung matanya dan tunjukkan sifat humor kamu.Ini adalah taktik untuk memberitahu si dia bahawa kamu boleh didekati tetapi bukan bererti kamu ini perempuan murahan dan mudah didekati.
  • Jangan bersikap selalu jual mahal apabila berada bersama mereka
  • Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
  • Tidak mudah putus asa dan sentiasa berdiri di atas kaki sendiri tanpa meminta pertolongan dari orang lain.
  • Jangan suka bercakap benda yang tidak berfaedah ketika bercakap dengan mereka.
  • Jangan bandingkan 'dia' dengan lelaki-lelaki yang pernah kamu kenali
  • Menjadi temannya ketika dia susah dan senang
  • Lelaki suka kamu menjadi mendengar yang setia dan tidak suka wanita yang suka membangkang
  • Yang paling penting lelaki suka dimanjai dengan belaian dan kata-kata yang romantik
  • Bunyi derapan kasut ketika berjalan juga mampu menarik perhatian lelaki
  • Lelaki tidak suka jika kamu memakai solekan yang terlalu tebal
  • Mengetahui bila hari lahirnya
  • Menghormati dirinya,keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya
  • Bersikap matang dalam tutur-kata dan tingkah laku..Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan
  • Agresif
  • Jangan terlalu teruja ketika bertemu dan berbual dengannya..Contohnya berbual terlalu lama di telefon untuk pengenalan pertama
  • Jangan terlalu bersikap'kelakian' dan ganas dalam perbualan
  • Jangan terlalu menunjukkan bahawa kami ini terlalu baik dan sempurna
  • Jangan perasan bahawa kamu memnpunyai paras rupa yang jelita.
  • Sentiasa memegang prinsip sederhana dan tidak boros di dalam perbelanjaan.
  • Bersikap keibuan adalah antara tips yang perlu kamu titik beratkan
  • Sentiasa bercakap lembut dengan mereka.
  • KETAHUILAH MEREKA INI ADALAH GOLONGAN YANG TERLALU SENSITIF DAN SUKA AKAN KELEMBUTAN APATAH LAGI DARI SEORANG GADIS
  • Kenali siapa dirinya yang sebenar sebelum kamu memulakan langkah untuk memikat. Lelaki sukakan wanita yang suka menjaga kulit.Jangan biarkan wajah kamu dipenuhi jerawat batu.
  • Aset penting bagi kamu untuk memikat lelaki adalah mata, punggung dan gaya langkah kamu yang kemas.
  • Jangan bersikap terlalu kuno
  • Bertanya khabar sekurang-kurangnya dua kali seminggu agar tali persahabatan dengannya tidak putus begitu sahaja . Mungkin suatu hari nanti sikap kamu yang terlalu mengambil berat mampu menarik perhatiannya.
  • Usia dan bentuk badan bukanlah menjadi ukuran yang penting tetapi kecerdikan,kejujura n dan tingkah laku yang bersopan - santun
  • Lelaki sukakan seorang wanita yang beriman dan beragama
  • Menunjukkan bahawa kamu bukanlah seorang gadis yang mudah dipermainkan
  • Jangan terlalu merengek dan mengada-ngada
  • Jangan tunjukkan kelemahan kamu ketika berada di samping lelaki yang kamu minati
  • Lelaki sukakan wanita yang bijaksana dan matang serta mudah diajak berbincang
  • Berjaya di dalam apa jua bidang yang kamu ceburi
  • Tidak terlalu meminta dan jaga tata tertib kamu di meja makan.
  • Jangan terlalu mengada-ngada nanti lelaki akan meluat pula dengan kamu!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ingin belajar sesuatu..

http://www.starfall.com/ Learn to Read with phonics www.starfall.com A free website to teach children to read with phonics. For preschool, kindergarten, and first grade. Exciting phonics games and online interactive books. http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en home | LearnEnglish Kids | British Council learnenglishkids.britishcouncil.org Welcome to new LearnEnglish Kids! All your favourite games, songs, stories and activities are here - you can have fun and learn English too! You can search for your favourites, orhave a look at the new Explore sectionand find out where everything is. Kalau nak alih bahasa melayu ke english dan sebaliknya hanya perlu copy and paste di http://www.citcat.com/ tapi lepas tu kena sesuaikan ayatlah kadang2 bercelaru sikit, enjoy A multipurpose portal enabling searching and surfing of real-time translated text and web pages. Surf the Internet in your own language! Dalam banyak buku , buku "rich dad and poor dad" banyak memberi kesan peribadi .Yang ulat buku tentu dah baca, dah 10 tahun kot buku ni terjumpa ebook pdf free kena download http://www.middleastpost.com/87/rich-dad-poor-dad-pdf-download/ . nak cepat2 download sebelum moderator delete. enjoy.. Rich Dad , Poor Dad pdf zip rar download www.middleastpost.com download rich dad poor dad for free zip rar pdf are available Free Arabic Language Course, Learn Arabic, Arabic Tuition www.madinaharabic.com Madinah Arabic - Free Arabic Course, Arabic Language Lessons, Forum and 1-to-1 tuition. Learn Classical–Qu’ranic, Modern Standard, Business Arabic and Islam. untuk peminat tv3 tonton rakaman kegemaran anda http://mobile.tv3.com.my/;jsessionid=wGOdK7q7FsQI1LrFPz2F8Q** Percuma software untuk menapis unsur2 lucah di internet diminta kawan2 yang ada internet tu download lah sebagai kawalan dari anak2 kecil dari terdedah... tapi bapa jangan risau boleh guna pasword untuk buka semula hehehe http://download.cnet.com/K9-Web-Protection-32-bit/3000-27064_4-10487710.html?tag=mncol . Harap sebarkan pada kawan2 lain sharing is caring. Tambahkan ilmu pegetahuan dengan menonton documentary. macam macam topic ada http://topdocumentaryfilms.com/ Tukartiub mengulas berita semasa secara sinis dan jenaka. http://tukartiub.blogspot.com/ enjoy... Tukar Tiub tukartiub.blogspot.com Web tv tempatan terbaik low broadband pun streming ok tak putus http://www.tvselangor.com/live/channel1/ www.tvselangor.com The best web tv live http://www.mivo.tv/ web ni dari negara jiran kita. heran aku kita kat sini semua pun kena bayar. Nak tengok tv rancangan csi house dll astro pun kira outdated. enjoy.. http://tvshack.net/ TV Shack - tune in tvshack.net Welcome to tvshack.net, watch movies, tv shows, cartoons, standup comedy and documentaries free!

Harapan Tanpa Suara - Kami Perihatin.

Kelahiran - Anugerah Yang Tidak ternilai Untuk Seorang Wanita.

SOLAT

AL IKTIROF

TAUBATAN NASUHA

AYATUL KURSI

DOA-DOA HARIAN

DOA QUNUT

QASIDAH ISTIGHFAR

TELL ME WHY -DECLAN GALBRAITH - a children's tribute