Bismillah

MY BLOG

Jumaat, Julai 24, 2009

Perempuan Lawa Vs Perempuan X Lawa..huhu...



Release Tension Jab...


Kalau perempuan lawa pendiam

Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman.


Kalau perempuan tak lawa pendiam

Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...


Kalau perempuan lawa berbuat jahat

Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih...kesian


Kalau perempuan tak lawa berbuat jahat

Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...


Kalau perempuan lawa menolong lelaki yang diganggu

Lelaki akan cakap: heroin sejati...!


Kalau perempuan tak lawa menolong lelaki yang diganggu

Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...


Kalau perempuan lawa dapat lelaki hensem

Lelaki akan kata: ok gak la....


Kalau perempuan tak lawa dapat lelaki hensem

Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!


Kalau perempuan lawa ditinggal kekasih

Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....


Kalau perempuan tak lawa ditinggal kekasih

Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...


Kalau perempuan lawa penyayang binatang

Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang


Kalau perempuan tak lawa penyayang binatang

Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi.. .


Kalau perempuan lawa bawa BMW

Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....


Kalau perempuan tak lawa bawa BMW

Lelaki akan cakap: musti anak orang kaya nih.....


Kalau perempuan lawa tak mau bergambar

Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar


Kalau perempuan tak lawa tak mau bergambar

Lelaki akan kata: sedar pun diri...


Kalau perempuan lawa menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan cakap: caring sungguh....


Kalau perempuan tak lawa menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....


Kalau perempuan lawa bersedih hati

Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever


Kalau perempuan tak lawa bersedih hati

Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...


Kalau perempuan lawa masak

Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...


Kalau perempuan tak lawa masak

Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????


Kalau perempuan lawa main2 miss call

Lelaki akan kata: takpe...


Kalau perempuan tak lawa main2 miss call

Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..


Kalau perempuan lawa hantar2 email

Lelaki akan kata: sukenya....


Kalau perempuan tak lawa hantar2 email

Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring


Kalau perempuan lawa kentut....

Lelaki akan kata : tak apa, semua orang macam tu....


Kalau perempuan tak lawa kentut

Lelaki akan kata: ooooi... tak de tempat lain ke nak melepas...


Suzy:- ha..ha...ha... lawaknya..tapi itulah lumrah manusia.


Ha...ha...ha....kelakarnya.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Ingin belajar sesuatu..

http://www.starfall.com/ Learn to Read with phonics www.starfall.com A free website to teach children to read with phonics. For preschool, kindergarten, and first grade. Exciting phonics games and online interactive books. http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en home | LearnEnglish Kids | British Council learnenglishkids.britishcouncil.org Welcome to new LearnEnglish Kids! All your favourite games, songs, stories and activities are here - you can have fun and learn English too! You can search for your favourites, orhave a look at the new Explore sectionand find out where everything is. Kalau nak alih bahasa melayu ke english dan sebaliknya hanya perlu copy and paste di http://www.citcat.com/ tapi lepas tu kena sesuaikan ayatlah kadang2 bercelaru sikit, enjoy A multipurpose portal enabling searching and surfing of real-time translated text and web pages. Surf the Internet in your own language! Dalam banyak buku , buku "rich dad and poor dad" banyak memberi kesan peribadi .Yang ulat buku tentu dah baca, dah 10 tahun kot buku ni terjumpa ebook pdf free kena download http://www.middleastpost.com/87/rich-dad-poor-dad-pdf-download/ . nak cepat2 download sebelum moderator delete. enjoy.. Rich Dad , Poor Dad pdf zip rar download www.middleastpost.com download rich dad poor dad for free zip rar pdf are available Free Arabic Language Course, Learn Arabic, Arabic Tuition www.madinaharabic.com Madinah Arabic - Free Arabic Course, Arabic Language Lessons, Forum and 1-to-1 tuition. Learn Classical–Qu’ranic, Modern Standard, Business Arabic and Islam. untuk peminat tv3 tonton rakaman kegemaran anda http://mobile.tv3.com.my/;jsessionid=wGOdK7q7FsQI1LrFPz2F8Q** Percuma software untuk menapis unsur2 lucah di internet diminta kawan2 yang ada internet tu download lah sebagai kawalan dari anak2 kecil dari terdedah... tapi bapa jangan risau boleh guna pasword untuk buka semula hehehe http://download.cnet.com/K9-Web-Protection-32-bit/3000-27064_4-10487710.html?tag=mncol . Harap sebarkan pada kawan2 lain sharing is caring. Tambahkan ilmu pegetahuan dengan menonton documentary. macam macam topic ada http://topdocumentaryfilms.com/ Tukartiub mengulas berita semasa secara sinis dan jenaka. http://tukartiub.blogspot.com/ enjoy... Tukar Tiub tukartiub.blogspot.com Web tv tempatan terbaik low broadband pun streming ok tak putus http://www.tvselangor.com/live/channel1/ www.tvselangor.com The best web tv live http://www.mivo.tv/ web ni dari negara jiran kita. heran aku kita kat sini semua pun kena bayar. Nak tengok tv rancangan csi house dll astro pun kira outdated. enjoy.. http://tvshack.net/ TV Shack - tune in tvshack.net Welcome to tvshack.net, watch movies, tv shows, cartoons, standup comedy and documentaries free!

Harapan Tanpa Suara - Kami Perihatin.

Kelahiran - Anugerah Yang Tidak ternilai Untuk Seorang Wanita.

SOLAT

AL IKTIROF

TAUBATAN NASUHA

AYATUL KURSI

DOA-DOA HARIAN

DOA QUNUT

QASIDAH ISTIGHFAR

TELL ME WHY -DECLAN GALBRAITH - a children's tribute